Powered By Blogger

mandag den 11. februar 2013

Teide / Masca



TEIDE
Det er vel ikke til at komme uden om Teide på Tenerife. Med sine 3.718 meters højde er vulkanen Teide Spaniens højeste punkt og absolut en oplevelse værd.
Faktisk er Teide stadig en aktiv vulkan, hvorfor der af og til er mindre jordrystelser her på Tenerife. I vinter perioden kan man opleve sne på toppen af Teide. Det er en sjov fornemmelse at stå ved kabelvognen i solskin og stå af 8 minutter senere i en snedrive. Fra toppen kan man på en god dag se samtlige af de kanariske øer, hvilket er et syn, der sjældent glemmes. En virkelig flot naturoplevelse.


Legenden fortæller at i skylaget på vejen op til Teides top, gemmer den berygtede Sjæletyv sig. Når du rejser igennem skyerne vil Sjæletyven i ly af de tætte skyer frarøve dig et lille bitte stykke af sjælen.
Det er ikke noget man opdager lige med det samme. Men når du rejser fra Tenerife, vil du langsomt have fornemmelsen af at du mangler noget. Dette er ifølge legenden grunden til at mange savner Tenerife og altid vil have et ønske om at vende tilbage en dag


DEN GLEMTE MASCA DAL
En lille glemt dal med svært tilgængelige veje, som er utroligt stejle. Kun små minibusser kan køre dertil. Vejene er nogle steder kun 2m brede.


Tidligere blev Masca Dalen brugt som tilflugtsted for pirater. Nu om dage er pirater vel et sjældent syn på disse breddegrader, men Masca naturlige skønhed er ikke dalet med årene.


Endnu en fantastisk flot natur oplevelse på Tenerife.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar