Powered By Blogger

mandag den 4. februar 2013

Den 27. januar-03. februar




Det har været den hidtil varmeste uge, med 27 grader solskin, vi har ikke kunnet sidde på terrassen med de 45 grader der har været her.

De første par dage var lidt overskyet, så det var rigtig shopping vejr, der blev lige købt lidt parfume, et par T-shirt majasæbe og en lille nederdel til mig, og Bjarne har været på jagt efter en Samsung galaxi note, indtil videre har han fået den krejlet ned til 450 euro, men den er ikke købt endnu.


Onsdag gik vi en meget lang og smuk tur ca. 12 km i kuperet terræn og mange trapper op og ned langs havet og lidt ind i landet, selvom vi er blevet godt brune gav solen os ganske røde flanker, så der skulle rigtig smøres aftersun på da vi kom hjem.


 Vi har købt klipfisk, og har nu spist det i to dage uhm, men så er det også godt.
Torsdag var da den mest blæsende dag jeg har oplevet hernede, men dejligt når der er 27 graders varme, vi stilede ned mod havet for at se de unge mennesker der boltre sig i bølgerne på deres surfboards, at de tør, bølgerne var kæmpe høje, men det ser flot ud når de kommer ridende på bølgerne.

Højdepunktet i denne uge er helt bestemt History - The Musical, det er noget af det flotteste jeg har oplevet længe.
At komme ind i det smukke rustikke hus er som at bestige en klippe i naturen.


Det var en stor overraskelse at vi skulle sidde ved små borde, vi købte en go flaske vin i baren som vi ville nyde til forestillingen, som varede fra klokken 21- 24 med to pauser.
Det gav gåsehud da de startede op med to rækker munke der kom gående ind langs publikum og scenen var sat. Oppe til højre sad der en meget smuk kvinde i krinoline kjole og startede med at fylde rummet med Albert Svejsers kendte nummer, og siden blev der spillet Beethovens 5. akkompagneret med dans i trapezen fra loftet, simpelthen totalteater når det er bedst.



Senere op i tiden blev der spillet piano fra stumfilmens tid med Charley Chaplin og Gøg og Gokke, på lærredet.
En fantastisk ting var det at der blev lavet akrobatik fra loftet, samtidig med der vistes film på et rundt lærred, medens der blev sunget opera eller spillet på tværfløjte til kendte sange, for eks. Ravels Bolero, flot flot.

Queen, Abba, Edith Piaf, Madonna, Sinatra, The Doors, Glenn Miller, Prince, Ray Charles, Jeg kan blive ved der var så mange flotte præsentationer af alt det musik vi kender.




Afslutningen tog da næsten helt luften ud af os, de startede med at bygge en stor hvid mur på scenen(lavet af flamingo) den blev større og større, jeg tænkte at  nu måtte de da stoppe det byggeri på scenen, der var lavet et hul i midten af muren som et kors, der stod så en Pink Floyd stand in, og spillede og sang The Wall, mens de på væggen viste klip fra filmen The Wall, det var totalt fantastisk, og de sluttede så af med at vælte den høje mur ned mod publikum, noget af en oplevelse må jeg sige.



De sluttede af sammen med publikum, hvor vi sang med på thank you for the musik og we will rock you.

Jeg kunne godt tænke mig at Ernst Trillingsgaard ville hente de dygtige 26 medvirkende til Aalborg, der kommer fra 16 forskellige lande Cuba, England, Amerika, Spanien osv.
Efter sådan en oplevelse er det svært at få armene ned igen.
Søndag formiddag måtte vi desværre tage afsked med Jytte og Bjarne, hvis 3 ugers ferie nu er slut, det har været et dejligt bekendtskab, derefter måtte vi lige gå til Los Cristianos, et smut på marked, jeg elsker altså det marked.

Gracias pors su visita……

Ingen kommentarer:

Send en kommentar