Powered By Blogger

mandag den 21. januar 2013

14. til 20. Januar 2013



Tenerife den 14. til 20. januar
Så kom vi endelig ned til varmen.

Som altid på vores lange ferier bruger vi lidt tid på at indrette os i lejligheden, skubbe sengene sammen, vi ordner og ordner og Bjarne ordner også men så laver jeg det altid om på min måde, så han har for længst opgivet det der med at indrette. Vi går til kineserens butik (billigt skrammel) og købe langstilkede glas og andet som vi tror vi skal få brug for, for vi elsker jo det der handleri, desuden skal der købes diverse varer ind og vi husker masser af vand og dorada den gode lokale øl og rosevin den gode lokale liria og cognac og cacao til lumombaen.

Vi ankom først på aftenen til vores hotel Barranco som ligger i et smørhul her i Las Americas, vi blev budt velkommen af søde naboer fra København, de syntes lige vi lignede nogen der trængte til en øl, det havde de helt ret i. Der var også Københavnernaboer til den anden side, ja vi blev sandelig taget godt imod. 

Lidt pussigt men ham naboen. Vi har begge startet vores levnedsforløb med en halv kokkeuddannelse, derefter har vi kørt lastbil nogle år, for efterfølgende at ta’ en sygehjælper/sosa udd. Og for det ikke skal være løgn, så hedder han Bjarne, så ku’ vi heller ikke klare mere. God nats søvn.

Den første dag gik vi en tur til Los Christianos for at gense de steder vi plejer at gå, vi fik handlet lidt mere ind og Bjarne lavede dejlig boller i karry til os. 

Og så en Lumomba til at gå i seng på.

Onsdag har vi en aftale med Jørn og Hanne-britt om at mødes på cobra bar kl.17, den ligger tæt på, hotel Laguna 2 hvor de bor, det blev et dejligt gensyn og vi spiste en middag sammen på Rest. Chaplin ved siden af, her spiser man super god mad til billige penge.



Vi har gået vores strandpromenadeture som sædvanlig, omkring 10 km, hver dag, men vi slentrer nok mere end vi går. Vi nyder bare den dejlige varme og solens stråler på os.

Fredag var vi lige en tur forbi shopping center Adeje, og her mødte vi tilfældigvis Jørn og Hanne-britt, som sad og hyggede sig i den runde bar, ja der blev igen gensynsglæde og vi blev og fik en go øl der.


Bjarne har fået sig et kæledyr der hedder Rasmus! 

Lørdag spiste vi ude vi blev anbefalet et sted her i nærheden at prøve deres sole walevski, (ovnbagte søtunge fileter rullet om hummerhaler med kartoffelmostoppe til), 

uhm hvor var det lækkert, smagte af en til selvom vi var storkenes mætte.




Søndag tog vi i taxa sammen med Jytte og Bjarne vores naboer til La Caleta, hvor der var den årlige byfest for deres dyr et rigtig gedemarked må jeg sige, vi gik ned til vandet, her kom folk ridende på deres heste nogle kom gående med deres langhårede gedeflokke, andre kom trækkende med en kamel æsler osv.




 De lod så deres dyr bade i Atlanterhavet for derefter at gå op til kirken for at få velsignet deres dyr af præsten, der var også et orkester der spillede, de gik i kortege med en stor figur af Jesus med to knive stukket i maven. 

Der var lavet en portal til byen der var masser af blomster, sikke da en forestilling. Der var masser af folk overalt et tilløbsstykke af format med afsluttende fyrværkeri som vi jo alligevel ikke kunne se ved højlys dag, men så var det ceremonielle overstået, og så skulle der festes.
Dette er en årlig begivenhed en søndag omkring den 20. januar.


Derudover laver vi absolut ingenting!!!!!




 Månen er forøvrigt væltet!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar