Powered By Blogger

mandag den 18. februar 2013

11. – 18. Februar 2013




Så kom vi til det karneval i hovedstaden Santa Cruz, det var en fantastisk oplevelse.
Det er det 2. største i hele verden har vi fået at vide, paraden startede kl. 16 og var ikke slut endnu ved 2030 tiden og det hele blev afsluttet med et kæmpe fyrværkeri ved havnen.
Vi kunne se at dette karneval er en familieoplevelse, hvor hele familier deltager og er klædt ud i de mest fantasifulde udklædninger fra baby i barnevogn eller klapvogn til gamle søde bedsteforældre. De billeder vi har lagt ind taler for sig selv.



Da der blev mørkt kom de store flotte dekorerede lastbiler i de mest fantasifulde stilarter med fuld musik og dans og der blev smidt masser af karameller ud til publikum, der sad på klapstole i flere rækker på begge sider af paradegaden.



Flot, flot, flot og noget der var værd at bemærke, var at der bagefter ikke flød med affald, øldåser, barne- og trækvognslig o. lign. Paradegaden var næsten lige så pæn og ren da optoget var overstået, det var næsten kun karamelpapir der var til fejemanden. Ej heller noget koncentreret druk, vi så nogle enkelte ungersvende med en flaske Johnny Walker og en 1½ l. cola, det var alt.




Senere på aftenen var der linet op til den helt store fest i byens flotte og pyntede gader, med store scener på torve og pladser, der osede af karnevals stemning, men det nåede vi ikke at få med, da vi var afhængige af en bus, der skulle køre os retur til Las Americas. 




Næste år ta’r vi sku en overnatning deroppe for at få det hele med. Det så ud til, at de skulle til at have det rigtig sjovt…., og vi vil jo så nødigt gå glip af noget.
Jeg har før skrevet om de billige øl hernede, så det var lidt af en overraskelse da vi måtte slippe 20€ for 2 øl i plastkrus. Godt nok var der 75 cl. Men alligevel.

Så blev det torsdag den 14. februar og kan man komme til Tenerife uden at blive trukket ind i alt det Valentines Day halløj, nej det kan man ikke, og det har de søde skøre englændere sørget for, vi skulle komme ned på den engelske rose kl. 20 og der havde så den herlige barmutter sørget for tapas , røde balloner og andet hygge til alle, så det blev en festlig  aften blandt gode venner.

 En vammel turist!

Tøserne på Jade's Bar - Sue & Kate

Fredagens promenadetur. Det er så vidunderligt at gå på strandpromenaden, især når der er rigtig gang i bølgerne, den fornemmelse af smagen af salt man får i munden og på læberne når det bruser rigtig meget i brændingen så det dugregner ind over strandpromenaden og havet dufter vidunderligt samtidigt.

Så blev det søndag, og turen gik til Los Christianos, her skulle vi så have afsluttet vores markedsindkøb for denne gang, bagefter gik vi den dejlige tur hele vejen til Las Americas, og tro mig på turen så vi noget vi troede var løgn, helt fuldstændig uladsiggørligt, det syn der mødte os var virkelig et tilløbs stykke. 

Der sad en ung mand indisk lignende i farvestrålende løstsiddende tøj, som i trance på et tæppe med en stok løftet i hans højre hånd, han sad helt stille, ovenpå ham med LUFT imellem sad en anden ung mand, og holdt ved stokken i den fri luft, det kan man altså bare ikke, men jo de sad helt stille der og pengene klingede i kassen skal jeg love for, se bare billedet, det ser da helt umuligt ud men fantastisk, vi mener at der er noget der hedder tyngdeloven, selv om vi blev der længe blev de bare ved med at sidde der!!!!!!!!


Underlige tingester der gror hernede ;-)



Ingen kommentarer:

Send en kommentar